Курс на 19.04
43.12 грн/eur
40.4 грн/usd
м. Київ, вул. Коноплянська, 12, 04074e-mail: office@dvs.kiev.ua

Вентильована фасадна система

Вентильована фасадна система

Вентильований фасад являє собою багатошарову стіну з застосуванням в якості теплоізоляції плит з штучного неорганічного штапельного або безперервного базальтового волокна.

Матеріали, які застосовуються для конструкцій даного типу, розроблені фірмою Paroc® для наступних умов застосування: одноповерхові, малоповерхові (до 3-х поверхів включно) і висотні будівлі і споруди, I - V ступеня вогнестійкості з усіма типами температурно-вологих режимів характерних для нашої кліматичної зони.


Сам конструктивний метод виконання фасаду полягає в монтуванні на стінах існуючої будівлі спеціальної каркасної підсистеми з металу (сталевого, алюмінієвого, рідше - цинкового профілю або дерев'яного брусу) Через інженерні особливості конструкції всередині такого фасаду відбувається вентиляційний процес через температурні різниці повітря всередині системи і поза нею.


Повітряні потоки, переміщаючись між шарами конструкції, підтримують мінеральні плити в сухому стані.


Компанія Paroc® виробляє цілий ряд ізоляційних плит, призначених спеціально для вентфасадів і розрізняються проникністю повітряного потоку від 50 до 25 м2 / сПа і наявністю покриття. Для будівель із застосуванням вентильованого фасаду призначені наступні позиції торгової марки Paroc®:


  • UNS 37z;( eXtra);

  • WAS 25(WAS 25t/b);

  • WAS 35(WAS 35t/b);

  • WAS 50(WAS 50t/b).


15.12.2017