Курс на 28.03
43.29 грн/eur
40.01 грн/usd
м. Київ, вул. Коноплянська, 12, 04074e-mail: office@dvs.kiev.ua

Про металочерепицю

Про металочерепицю

Металочерепиця - ідеальне рішення для тих, хто шукає оптимальний баланс між витонченістю, якістю і довговічністю. Звичайно, багато хто може сказати, що натуральна черепиця - більш якісний матеріал, але це не зовсім вірно. Він більш довговічний, але й коштує набагато-набагато дорожче. Крім того, металочерепиця створена максимально практичною.


Що це таке? Металочерепиця - це матеріал для покрівельних робіт, який створюють з листів тонкої сталі і профілюють за допомогою холодного тиску. Серед переваг цього матеріалу варто відзначити кліматичну універсальність, екологічну безпеку, недорогий монтаж, простоту ремонту, масу кольорів на будь-який смак (і дизайнів тиснення) міцність, легкість (в десять разів легше класичного черепичного покриття). З цим матеріалом можна працювати навіть на великому морозі, так що зима не стане перешкодою вашим планам.


Природно, що покупці, які шукають в пошукових системах по запитах металочерепиця ціна або металочерепиця в Києві і потрапляють на наш сайт, задаються питанням про недоліки. І про них теж потрібно поговорити, адже кожен матеріал на планеті Земля має як свої незаперечні переваги, так і деякі недоліки. Для металочерепиці характерна деяка схильність до корозійних процесів. Також, вона видає шум під час дощу і вітру, але якщо порівнювати всі переваги і недоліки (і головне - звернути увагу на низьку ціну на нашому сайті), то відразу стане зрозуміло, що перед вами - ідеальне співвідношення ціни і якості. Втілення сучасних технологій в універсальному і зручному покрівельному матеріалі. І цей факт визнав весь будівельний світ, про що свідчить величезна популярність таких покриттів

14.07.2016