Курс на 28.03
43.29 грн/eur
40.01 грн/usd
м. Київ, вул. Коноплянська, 12, 04074e-mail: office@dvs.kiev.ua

Металочерепиця - нове слово в технології покрівлі

Металочерепиця - нове слово в технології покрівлі

Не секрет, що в останні десятиліття вітчизняному ринку з'явилася масса самих різних покрівельних матеріалів останнього покоління. І Металочерепиця - яскравий їх представник. Що вона із себе представляє?


Цей матеріал буває різних видів: полімерпіщаного типу, металевого, бітум, керамічного, бітумно-волокнистого або цементного. Такі сталеві листи зі спеціальним профілюванням, набагато біль ефективні, адже в співвідношенні ціна/якість їм просто немає рівних. Звичайно, багато хто може сказати, що естетика натуральної черепиці набагато більше витончена, але ж практичність і економічність - на боці металевого варіанту, тим більше, що він теж виглядає дуже і дуже симпатично.


Найпопулярніший вид такої черепиці називається «Монтерей» і він максимально подібно повторює натуральну черепицю. Також, є спеціальні види черепиці, які імітують хвилю. Це одна з переваг металевого варіанту над натуральним: є можливість урізноманітнити дизайн і вибирати з максимально великої кількості варіантів. Наприклад, римська або каскадна черепиця. Вони зберігають загальний класичний тон, але володіють специфікою і справжньою «родзинкою». Найчастіше, «римський» і «каскадний» варіанти використовують в тому випадку, якщо хочуть покрити ними дуже великі площі.


У нашому каталозі представлені досить різні варіанти черепиці, так що якщо ви шукаєте в пошукових системах по запитах «купити металочерепицю київ» або «металочерепиця в Києві», то у нас ви зможете отримати всю необхідну інформацію про специфіку того чи іншого виду покрівельного матеріалу.


Окремо потрібно згадати про такий матеріал, як ондулін. Це покрівельний матеріал з Франції, який всього за п’ятдесят років завоював світовий ринок і користується попитом, як мінімум, в ста країнах світу.


14.07.2016